V-Ray Eğitimi
V-Ray Nedir ?
Bilgisayar destekli tasarım ile ilgilenen birçok kişinin bildiği gibi, V-Ray bir render motorudur. Yani mevcut bir programa işlevsellik katan eklentidir. V-Ray'ın özellikleri esas olarak oluşturma hızını iyileştirmeyle birlikte foto-gerçekçi görüntüler oluşturmayı amaçlıyor. Şu anda, V-Ray 3D Studio Max, Maya, Rhinoceros 3D, Sketchup, Softimage, Blender gibi uygulamaları destekleyen sürümleri bulunduğu gibi, bağımsız bir sürüm bile var.
V-Ray Nerede Kullanılır ? (V-Ray Eğitimi)
V-Ray Eğitimi : V-Ray 1997 yılında Bulgaristan merkezli olarak kurulan Chaos Group Ltd 'nin ana programcıları tarafından bulundu. 3D tasarım ve animasyon hizmetleri vermek üzere kurulan Chaos Group Ltd.'nin ana programcıları Vladimir Koylazov ve Peter Mitev, bu alanda yaklaşık 5 yıl kadar çalıştıktan sonra görselleştirme projeleri için yeni bir render motoruna ihtiyaç duydular. Ortaya çıkan ihtiyaç üzerine çalışmaya başlayan Koylazov ve Mitev, V-Ray'i oluşturdular. İlk kararlı sürümü 2010'da yayınlanan 2.0 sürümüdür ve 3DS Max ile bütünlük sağlayarak piyasay sürüldükten sonra, kullanımı hızla yayılmış ve birçok uygulama için sürümleri geliştirilmiştir.
V-Ray Eğitimi : V-Ray, hem CPU hem de GPU + CPU karma oluşturma seçeneklerini içerdiği için diğer oluşturma çözümlerinden farklıdır. V-Ray, bir fotoğraftan ayırt edilemeyen görüntüler oluşturmak için uyarlanabilir ışın izleme teknolojisini ve özel sahne zekasını kullanarak işler. Işığın dağılımını ve herhangi bir malzemenin fiziksel özelliklerini doğru bir şekilde hesaplar.
Bu nedenle V-Ray, mimari görselleştirme, reklamcılık ve film ve televizyon için görsel efektler gibi birçok endüstride çok yaygın olarak kullanılmaktadır.
V-Ray ne gibi sorun ve dertleri ortadan kaldırır?
V-Ray, halihazırda bütünleşik olarak kullanmış olduğunuz uygulama ile birlikte uyum içinde çalışarak, kısa sürede ve kolaylıkla olağanüstü foto-gerçekçi renderlar ortaya koyar. Sadece iki kaydırma çubuğu ile kullanıcılar renderlarının kalitesi ve hızı üzerinde tam kontrole sahiptir.
V-Ray Eğitimi :Çoğu stüdyo, halihazırda V-Ray entegrasyonu ile iş yapma sürecine sahiptir. V-Ray’in birçok platforma sağladığı uyumluluk desteği sayesinde, platformlar arası materyal koordinasyonu ve tutarlılığını sağlamak için assetlerinizi birleştirmek veya projelere paylaşımı yapmak çok kolay gerçekleşiyor. Örneğin; bir kullanıcı, V-Ray for Rhino’da bulunan bir materyali veya geometrik render örneğini V-Ray for 3ds Max platformu ile paylaşabilir. V-Ray manzara yöneticisi sayesinde 3ds Max için veya NUKE için V-Ray sürümleri arasında bütün bir manzara paylaşabilirsiniz.
V-Ray Eğitimi
V-Ray Eğitimi : Yaygın bir şekilde kullanılan bilgisayar destekli tasarım uygulamalarından herhangi birini kullanmanız bazen size yetmeyecektir. Bu gibi durumlarda V-Ray sizi daha aktif ve başarılı bir kullanıcıya dönüştürecek ve hareket alanınızı genişletecektir. Global Kariyer Bilişim olarak, uzman eğitmen kadromuzla sunduğumuz V-Ray Eğitimi programımızla, kabiliyet alanınızı genişletmede size destek olmak için her zaman yanınızdayız.
V-Ray Eğitimi için Global Kariyer’e 0 312 435 97 97’den ulaşabilirsiniz. Dilerseniz canlı destek den sorularınızı sorabilirsiniz